Aankondiging: Christiaan Vinkers als eerste spreker op de Nationale Conferentie Vitaliteit!
Vinkers

Wij zijn enthousiast om de allereerste spreker van de Nationale Conferentie Vitaliteit aan te kondigen: Christiaan Vinkers!

Christiaan Vinkers is een gerenommeerd psychiater en onderzoeker aan het Amsterdam UMC. Tijdens zijn lezing zal hij ons inspireren met zijn kennis en inzichten op het gebied van geestelijke gezondheid en welzijn.

Als spreker zal Christiaan ons meenemen op een reis door de wetenschap en praktijk van geestelijke gezondheid en welzijn. Hij zal ons laten zien hoe we ons leven kunnen verbeteren door middel van praktische tips en strategieën om stress en angst te verminderen.

En dat is nog niet alles! Christiaan Vinkers is ook de auteur van het boek “In de ban van burnout”. Dit boek beschrijft de symptomen en oorzaken van burn-out, en biedt praktische tips en strategieën om deze te voorkomen en te behandelen.

Tijdens zijn lezing op de Nationale Conferentie Vitaliteit op 27 november zal Christiaan Vinkers zijn inzichten en kennis verder uitdiepen en ons helpen om beter te begrijpen hoe we burn-out kunnen voorkomen en behandelen.

Of je nu een HR functionaris, coach, professional in de gezondheidszorg bent, of gewoon geïnteresseerd bent in het verbeteren van je eigen geestelijke gezondheid, deze lezing van Christiaan Vinkers is een unieke kans om te leren van een expert op dit gebied. Mis het niet!

Met vriendelijke groet,
Team Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit

Lees andere artikelen

Ontketen je vitaliteit op de Nationale Conferentie Vitaliteit – Nog slechts enkele dagen te gaan!

De spanning stijgt en de energie borrelt in de lucht, want de langverwachte Nationale Conferentie Vitaliteit staat voor de deur! …

Lees meer

Creëer een vitale organisatie: Verdiepende informatie over de workshops

De Nationale Conferentie Vitaliteit staat voor de deur! Tijdens deze conferentie worden vier boeiende workshops aangeboden door ervaren experts op …

Lees meer