De Nationale Conferentie Vitaliteit 2024 komt eraan!

Aankondiging - Marelle van Beerschoten
Marelle van Beerschoten - ad

We zijn verheugd om Marelle van Beerschoten, Managing Director bij Digital Shapers, te verwelkomen als spreker tijdens onze paneldiscussie “De AI-Revolutie: De kruising van AI, HR en de toekomst van vitaliteit op werk“. Marelle is onder andere gespecialiseerd in het nieuwe werken, en we kunnen niet wachten haar visie te horen tijdens de paneldiscussie.

Over Marelle

Voor haar (sprekers)carrière studeerde Marelle van Beerschoten cum laude af aan de Universiteit van Amsterdam. Haar enthousiasme voor technologie werd al snel zichtbaar toen ze tijdens haar studie betrokken raakte bij een start-up die haar naar Silicon Valley bracht. Tijdens deze periode ontstond het idee voor Applified, een bedrijf met de focus op mobile enterprise apps. Al snel evolueerde dit naar een bredere interesse in digitale transformatie, wat leidde tot de oprichting van ‘Digital Shapers’. Deze community van ‘born digitals’ maakt technologie relevant voor elk bedrijf en industrie, en stelt hierin de mensen centraal.

Naast haar succesvolle bedrijf en inmiddels ruim 10 jaar ondernemerschap maakt Marelle deel uit van de Adviesraad van de Amsterdam Business School. Daarnaast is ze lid van DenkWerk. Met deze prestigieuze, onafhankelijke denktank is ze nauw betrokken bij het publiekelijke debat over de maatschappelijke impact van digitalisering.

Marelle is met haar open persoonlijkheid, positieve energie en professionele benadering, een toonbeeld van vrouwelijk ondernemerschap in het tech landschap. Ze zet zich in voor een vruchtbare samenwerking tussen het bedrijfsleven, universiteit en samenleving, om zodoende in Nederland meer digitaal leiderschap te creëren.

Ben jij ook benieuwd naar de visie en inzichten van Marelle? Meld je nu aan voor de Nationale Conferentie Vitaliteit op 3 december 2024!

Lees andere artikelen

Waarom je de Nationale Conferentie Vitaliteit 2024 niet mag missen

Als professional die de vitaliteit en gezondheid van je personeel hoog in het vaandel heeft staan, kun je de Nationale …

Lees meer

Van stressmanagementcursus tot aan shiatsu massages, neem jij je personeel wel serieus?

We kunnen nu al niet wachten tot Marcel Levi gaat presenteren. Met een op maat gemaakte presentatie, speciaal voor de …

Lees meer