AFAS' 2% Verzuim: Leer van Britt Breure
15

Beste Lezers,

We staan op het punt iets bijzonders te onthullen: de Nationale Conferentie Vitaliteit presenteert een unieke kans om te leren van een ware verzuimgoeroe! Britt Breure, de drijvende kracht achter het opmerkelijke 2% verzuimcijfer bij AFAS, zal op onze conferentie haar inzichten en succesgeheimen delen.

Wat te verwachten: Tijdens haar sessie neemt Britt u mee achter de schermen van AFAS’ successen op het gebied van verzuimbeheer. Ze deelt praktische strategieën om een gezonde, productieve werkomgeving te creëren. Leer hoe zij met haar aanpak van welzijn en betrokkenheid heeft geleid tot dit indrukwekkende resultaat.

Waarom u niet wilt missen: Dit is uw kans om van een expert te leren die daadwerkelijk heeft bewezen dat het mogelijk is om het verzuimcijfer drastisch te verlagen en zo te houden. Laat Britt u inspireren met haar ervaringen, inzichten en praktische tips die u direct kunt toepassen in uw eigen organisatie.

Schrijf u vandaag nog in voor de Nationale Conferentie Vitaliteit en neem deel aan het programma van Britt Breure. Ontdek hoe u verzuim kunt verminderen en uw organisatie naar een hoger niveau van welzijn kunt tillen!

Lees andere artikelen

Waarom we alleen samen echt impact kunnen maken op vitaliteit

Vitaliteit is een begrip dat de laatste jaren steeds meer aandacht heeft gekregen in onze samenleving. Het gaat niet alleen …

Lees meer

AFAS: Beste werkgever van het jaar met een visie op vitaliteit

In een tijd waarin werk en gezondheid steeds meer met elkaar verweven raken, is het cruciaal voor organisaties om te …

Lees meer