Bouw de Brug van Wetenschap naar Bedrijfsleven op de Nationale Conferentie Vitaliteit
Templates NCV + NEV ACADEMY Instagram + Website (1)

De overgang van wetenschappelijke ontdekkingen naar praktische toepassingen in het bedrijfsleven is essentieel voor vooruitgang en innovatie. Tijdens de Nationale Conferentie Vitaliteit krijgt u de unieke kans om deze brug te verkennen en te begrijpen hoe wetenschap kan helpen tot positieve veranderingen in het welzijn van individuen en organisaties.

De conferentie biedt een platform waar toonaangevende wetenschappers, onderzoekers en experts samenkomen om de nieuwste inzichten op het gebied van vitaliteit en gezondheid te delen. U krijgt een diepgaand begrip van de wetenschappelijke basis achter welzijnspraktijken en hoe deze kennis kan worden vertaald naar effectieve strategieën binnen bedrijfsomgevingen.

De Nationale Conferentie Vitaliteit creëert daarmee een ruimte waar wetenschap en bedrijfsleven samenkomen om de gezondheid en vitaliteit van werknemers te bevorderen. Bouw mee aan de brug tussen wetenschap en bedrijfsleven door deel te nemen aan de Nationale Conferentie Vitaliteit op 27 november 2023. Ga naar www.conferentievitaliteit.nl. ontdek hoe uw organisatie kan profiteren van wetenschappelijke inzichten en uw werknemers kan ondersteunen in het bereiken van optimale welzijn.

Lees andere artikelen

Waarom we alleen samen echt impact kunnen maken op vitaliteit

Vitaliteit is een begrip dat de laatste jaren steeds meer aandacht heeft gekregen in onze samenleving. Het gaat niet alleen …

Lees meer

AFAS: Beste werkgever van het jaar met een visie op vitaliteit

In een tijd waarin werk en gezondheid steeds meer met elkaar verweven raken, is het cruciaal voor organisaties om te …

Lees meer