De workshops tijdens de Nationale Conferentie Vitaliteit
3

De Nationale Conferentie Vitaliteit staat voor de deur!

Mocht je een of meerdere tickets hebben gekocht om dit inspirerende evenement fysiek bij te wonen, mag je nu je keuze maken om 1 van de boeiende workshops bij te wonen. Er zijn in totaal 4 workshops tijdens de conferentie, deze vinden allemaal plaats van 14:50 tot 15:20.

Elk van deze workshops is een geweldige kans om dieper in te gaan op vitale onderwerpen en waardevolle inzichten te verwerven.

Omdat de ruimtes voor deze workshops beperkt zijn, werken we op basis van inschrijvingen. Dit betekent dat je de mogelijkheid hebt om je in te schrijven voor één van de vier workshops die tijdens de conferentie worden gegeven.

Let op: Je kunt je inschrijven via de mail die je ontvangen hebt.

Hieronder stellen we de workshops en hun deskundige facilitators kort aan je voor:

 

Z, Y en X – Iedereen aan boord!

Sabine van Egeraat
Founder & Managing Director
360Outspoken

Sabine van Egeraat, de Founder & Managing Director van 360Outspoken, biedt een workshop aan over het verbeteren van betrokkenheid en prestaties in organisaties. Haar workshop richt zich op het ontwikkelen van soft skills in leiderschap, samenwerking en communicatie, en het overbruggen van generatieverschillen. Ze bespreekt twee strategieën: de ‘Third Culture’ voor interculturele samenwerking en het ‘Wheel of Resilience’ model voor veerkrachtige organisaties. Sabine benadrukt de waarde van een human-centered benadering in combinatie met data-driven inzichten voor gezondere organisaties.

Lees meer over de workshop van Sabine

Wegwijs in HR Analytics.

Floor Verhaaf, MSc
Head of HR
Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit & Star-SHL

Floor Verhaaf, MSc, Head of HR bij het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit & Star-SHL, biedt de workshop “Wegwijs in HR Analytics.” De workshop helpt deelnemers HR-gegevens te verzamelen, analyseren en interpreteren voor waardevolle inzichten in personeelszaken. Geschikt voor HR-professionals en managers, de workshop leert praktische vaardigheden om gegevensgestuurde beslissingen te nemen en de prestaties van het personeelsbestand te optimaliseren.

Lees meer over de workshop van Floor

Slimmer duurzaam (blijven) werken.

Arjan Broere
​Expert productiviteitstrainingen / Master trainer
Meereffect

Arjan Broere, expert productiviteitstrainingen en Master trainer bij Meereffect, biedt de workshop “Slimmer duurzaam (blijven) werken.” De workshop behandelt onder andere de Getting Things Done-productiviteitsmethode en Streamline voor effectiever en ontspannen werken. Deelnemers leren meer focus, concentratie en rust te bereiken, en krijgen inzicht in methoden om hun communicatie te verbeteren. De workshop is gericht op het transformeren van werkdruk naar werkgeluk.

Lees meer over de workshop van Arjan

Creëer een Vital workforce met persoonlijk energiemanagement.

Chantalle Weemaes
Directeur
TopState

Chantalle Weemaes, mede-eigenaar van TopState Trainingen en expert op het gebied van persoonlijk energiemanagement, leidt de workshop “Creëer een Vital Workforce met persoonlijk energiemanagement.” De workshop biedt praktische technieken om de vitaliteit en veerkracht in organisaties te vergroten door de biochemie en neurologie in te zetten. Deelnemers leren bewezen strategieën voor persoonlijk energiemanagement en ontdekken hoe deze wetenschappelijke concepten in de praktijk toegepast kunnen worden. De workshop biedt een waardevolle tool voor het creëren van een energieke en veerkrachtige werkomgeving.

Lees meer over de workshop van Chantalle

Lees andere artikelen

Ontketen je vitaliteit op de Nationale Conferentie Vitaliteit – Nog slechts enkele dagen te gaan!

De spanning stijgt en de energie borrelt in de lucht, want de langverwachte Nationale Conferentie Vitaliteit staat voor de deur! …

Lees meer

Creëer een vitale organisatie: Verdiepende informatie over de workshops

De Nationale Conferentie Vitaliteit staat voor de deur! Tijdens deze conferentie worden vier boeiende workshops aangeboden door ervaren experts op …

Lees meer