De Zin en Onzin van Burn-outs: Leer van Christiaan Vinkers op de NEV Academy
14

Beste Lezers,

Burn-outs zijn een alarmerende realiteit in de moderne wereld. Maar wat als u de kans had om te leren van een expert die zich bezighoudt met de zin en onzin ervan? Dat is precies wat de Nationale Conferentie Vitaliteit u biedt met Christiaan Vinkers.

Waarom Christiaan Vinkers bijzonder is: Als psychiater en onderzoeker heeft Christiaan Vinkers diepgaande kennis van mentale gezondheid. Zijn inzichten zijn gebaseerd op wetenschappelijke feiten, maar ook op zijn dagelijkse interacties met mensen die te maken hebben gehad met burn-outs.

Wat u kunt verwachten: Christiaan Vinkers zal in zijn sessie de mythen en misvattingen rondom burn-outs ontrafelen. Hij zal wetenschappelijke inzichten presenteren over wat wel en niet klopt en hoe we een beter begrip kunnen krijgen van dit veelbesproken onderwerp.

Waarom u niet mag missen: Dit is uw kans om te leren van iemand die met passie en precisie de zin en onzin van burn-outs bespreekt. Met zijn inzichten zult u beter in staat zijn om uzelf en anderen te beschermen tegen burn-out en een gezonde werk- en leefomgeving te bevorderen.

Wacht niet langer en schrijf u vandaag nog in voor de Nationale Conferentie Vitaliteit. Christiaan Vinkers zal u voorzien van inzichten die uw kijk op burn-outs zullen veranderen!

Lees andere artikelen

Waarom we alleen samen echt impact kunnen maken op vitaliteit

Vitaliteit is een begrip dat de laatste jaren steeds meer aandacht heeft gekregen in onze samenleving. Het gaat niet alleen …

Lees meer

AFAS: Beste werkgever van het jaar met een visie op vitaliteit

In een tijd waarin werk en gezondheid steeds meer met elkaar verweven raken, is het cruciaal voor organisaties om te …

Lees meer