Flipmonday: Uw partner in vitaliteit en timemanagement
4

Hierbij presenteren we onze officiële partner Flipmonday! Als organisatie die zich toelegt op timemanagementtrainingen, biedt Flipmonday een unieke benadering om meer werkplezier, minder werkdruk en betere resultaten te bereiken. Laten we eens dieper ingaan op wie Flipmonday is, wat hun gedachtegoed inhoudt, wat hen uniek maakt, en waarom ze de ideale partner zijn voor de Conferentie.

Wie is Flipmonday?

Flipmonday is een toonaangevende organisatie die gespecialiseerd is in timemanagementtrainingen. Ze bieden zowel incompany trainingen voor organisaties als open trainingen voor individuele deelnemers. Hun doel? Niet alleen efficiënter werken, maar vooral werken aan de juiste taken op een manier die medewerkers gelukkig maakt en houdt.

Het gedachtegoed van Flipmonday

Bij Flipmonday draait het gedachtegoed om meer dan alleen efficiëntie. Ze geloven dat timemanagement leidt tot rust, overzicht, focus, minder werkdruk, meer werkplezier, en werken aan de echt belangrijke zaken. Het gaat om het creëren van een omgeving waarin medewerkers floreren, zowel professioneel als persoonlijk.

Wat maakt Flipmonday uniek?

Wat Flipmonday echt uniek maakt, is hun trainingsmethode. Ze combineren bewezen theorie met praktische, makkelijk toepasbare softwarevaardigheden. De trainingen, verspreid over meerdere leermomenten, zorgen ervoor dat deelnemers niet alleen leren, maar ook daadwerkelijk toepassen en behouden. De focus op selfpaced (online) learning en trainingssessies met een trainer verhoogt het succespercentage aanzienlijk. Dit resulteert in een waterdicht systeem voor het beheren van e-mails, afspraken, taken, doelen, en projecten.

Waarom Flipmonday als partner voor de conferentie?

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit heeft bewust gekozen voor Flipmonday als partner voor de Nationale Conferentie Vitaliteit. We erkennen dat vitaliteit niet alleen draait om fysieke gezondheid, maar ook om het welzijn van medewerkers op de werkvloer. Flipmonday’s trainingen richten zich niet alleen op efficiënter werken, maar ook op het bevorderen van werkplezier en het aanpakken van werkdruk.

De resultaten die Flipmonday belooft, zoals meer focus op strategische prioriteiten, verbeterde samenwerking, talentbehoud, en lager verzuim, sluiten naadloos aan bij ons streven naar het bevorderen van vitaliteit op de werkplek. We zijn ervan overtuigd dat hun bijdrage aan de conferentie van onschatbare waarde zal zijn. Samen streven we ernaar organisaties te helpen een gezondere en vitalere werkomgeving te creëren. Flipmonday is de ideale partner op deze reis naar welzijn en succes op de werkvloer.

Lees andere artikelen

Ontketen je vitaliteit op de Nationale Conferentie Vitaliteit – Nog slechts enkele dagen te gaan!

De spanning stijgt en de energie borrelt in de lucht, want de langverwachte Nationale Conferentie Vitaliteit staat voor de deur! …

Lees meer

Creëer een vitale organisatie: Verdiepende informatie over de workshops

De Nationale Conferentie Vitaliteit staat voor de deur! Tijdens deze conferentie worden vier boeiende workshops aangeboden door ervaren experts op …

Lees meer