Skip to main content

Het belang van het bevorderen van chemie tussen mensen vanuit de ogen van HR

Elbrich Batstra is een bekende HR Director vanwege haar werk bij YoungCapital en haar onderscheiding tot HR Director van het jaar in 2016. Ze wordt in de media regelmatig gevraagd om haar visie op HR thema’s.

‘’Chemie tussen mensen kun je niet in een machine stoppen.’’ aldus Elbrich Batstra. In dit live diepte interview gaan we uitgebreid met Elbrich in gesprek waarom dit zo is en hoe zij dit in de praktijk tegenkomt bij Young Capital.

Als je door het hoofdkantoor van uitzendbureau Young Capital loopt, realiseer je pas hoe groot en succesvol dit relatief jonge bedrijf is. Duizenden bevlogen medewerkers, van allerlei leeftijden en etnische achtergronden, stuwen iedere dag het bedrijf voort naar nieuwe hoogten. Op eerste gezicht komt het over als een prettige chaos, maar Young Capital is een goed gemanaged bedrijf waarin medewerkers volop autonomie ervaren en waar een sterke cultuur met heldere principes een aanstekelijke aantrekkingskracht heeft op medewerkers en klanten.

Volgens Batstra hebben mensen allemaal dezelfde basisbehoeftes – behoefte aan veiligheid, sociale contacten, je nuttig voelen, waardering krijgen, erbij horen – en vanuit haar HR rol gaat er veel aandacht uit naar het beantwoorden van deze basisbehoeften. Bij Young Capital kennen zij hun mensen zo goed dat ze zelfs kunnen experimenteren met manieren van organiseren en businessmodellen die de ontwikkeling van hun mensen intensiveren. Hoe doen zij dit? En voor welke uitdagingen heeft het HR team gestaan in hun weg naar succes? En hoe houden ze dit succes in stand?

Elbrich Batstra, HR Director bij YoungCapital, werd in 2016 door het Nederlandse publiek uitgeroepen tot HR Director van het jaar. Elbrich is een doortastende HR professional en wordt in de media regelmatig gevraagd om haar visie op HR thema’s.

HR Director Elbrich Batstra neemt je tijdens deze avond mee in de reis van Young Capital en hoe hun focus op autonomie, cultuur en duurzame inzetbaarheid geleid heeft tot de groei en het succes van Young Capital. Maar niet onbelangrijk, hoe Batstra en haar team alles op alles zetten, om ondanks de grote van het bedrijf, de DNA en cultuur van Young Capital in stand te houden.

Duur: 60 minuten
Door: Elbrich Batstra, HR Director, Young Capital

 

Deel het event

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Bespaar €100,- op uw ticket

Early bird tickets zijn tot uiterlijk 1 oktober beschikbaar.

Early bird tickets nu beschikbaar

Early Bird tickets zijn beschikbaar. Wees snel want de kaarten zijn bijna uitverkocht!

Interviews met sprekers

Initiatiefnemer van de conferentie Daniel Krikke interviewde een aantal van onze sprekers en vroeg hen een tipje van de sluier op te lichten over hun talk. Lees de interviews hier.

Interview Damiaan Denys

Interview Kilian Wawoe

Bekijk het programma

Wil je meer vitaliserende keynotes volgen? Nieuwsgierig naar de rest van het programma? Klik op de knop om naar het programma te gaan:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Early bird tickets zijn niet meer beschikbaar.

Koop snel een Early Bird ticket voor 1 oktober 2021 en bespaar € 100,-

Mail

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe programma onderdelen, insights en de nieuwste innovaties.

Name*
Consent*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.