Annet de Lange: Een Visionair op het Gebied van Duurzame Inzetbaarheid
Linkedin Carousel Ad June 23' (8)

Via deze weg willen we graag de aandacht vestigen op een naam die erbovenuit springt in de wereld van duurzame inzetbaarheid: Annet de Lange. Als een toonaangevende expert op dit gebied heeft zij aanzienlijke bijdragen geleverd aan het bevorderen van het welzijn en de productiviteit van werknemers. Laten we het inspirerende werk van Annet de Lange verkennen en de impact ervan op het gebied van duurzame inzetbaarheid bespreken.

Annet de Lange is een hoogleraar Sustainable Human Resource Management aan de Open Universiteit en tevens Research Consultant bij Berenschot. Haar expertise en jarenlange ervaring maken haar een autoriteit op het gebied van duurzaam personeelsbeleid en het creëren van gezonde en veerkrachtige werkomgevingen.

Een van de belangrijkste bijdragen van Annet de Lange aan het veld is haar inzet voor het bevorderen van duurzame inzetbaarheid. Ze heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar factoren die de duurzame inzetbaarheid beïnvloeden en heeft inzichten geleverd die organisaties helpen om effectieve strategieën te ontwikkelen. Haar onderzoek toont aan dat duurzame inzetbaarheid niet alleen gunstig is voor werknemers, maar ook voor organisaties, omdat het de betrokkenheid, productiviteit en tevredenheid van werknemers verhoogt.

Een ander aspect van het werk van Annet de Lange is haar focus op vitaliteit op de werkvloer. Ze begrijpt dat een gezonde en energieke werkomgeving essentieel is voor duurzame inzetbaarheid. Annet heeft organisaties geholpen bij het ontwikkelen van programma’s die gericht zijn op het bevorderen van gezonde levensstijlkeuzes, het verminderen van stress en het creëren van een positieve werkcultuur.

Wat Annet de Lange onderscheidt, is haar vermogen om onderzoek te vertalen naar praktische toepassingen. Een van de redenen waarom we zo gek op haar zijn. Ze heeft talloze workshops en trainingen gegeven aan zowel organisaties als professionals, waarbij ze haar kennis en inzichten deelt op een toegankelijke en inspirerende manier. Ze heeft ook bijgedragen aan publicaties en boeken over duurzame inzetbaarheid, waardoor haar expertise en ideeën breder beschikbaar zijn voor een groter publiek.

Het werk van Annet de Lange heeft niet alleen individuen en organisaties geholpen om duurzame inzetbaarheid te begrijpen en te bevorderen, maar heeft ook de aandacht voor dit belangrijke onderwerp vergroot. Haar inzet en toewijding hebben een blijvende impact gehad op de manier waarop we kijken naar werk en welzijn.

In een tijdperk waarin de eisen en uitdagingen op de werkplek voortdurend evolueren, is het werk van Annet de Lange van onschatbare waarde. Ze blijft zich inzetten voor het bevorderen van duurzame inzetbaarheid en het creëren van gezonde werkomgevingen waarin mensen gedijen. Haar bijdragen dienen als inspiratie voor zowel professionals als organisaties die streven naar een duurzamere en gezondere toekomst op de werkvloer.

Ik wil jullie ook graag attenderen op Annet de Lange’s gloednieuwe key-note tijdens de Nationale Conferentie Vitaliteit op 27 november 2023. Houd de website in de gaten voor meer informatie hierover.

Laten we de visie van Annet de Lange omarmen en samen streven naar een duurzame en gezonde toekomst op de werkvloer.

Lees andere artikelen

Waarom we alleen samen echt impact kunnen maken op vitaliteit

Vitaliteit is een begrip dat de laatste jaren steeds meer aandacht heeft gekregen in onze samenleving. Het gaat niet alleen …

Lees meer

AFAS: Beste werkgever van het jaar met een visie op vitaliteit

In een tijd waarin werk en gezondheid steeds meer met elkaar verweven raken, is het cruciaal voor organisaties om te …

Lees meer