Hoogtepunten van het Programma: Ontdek Wat U Te Wachten Staat op de Nationale Conferentie Vitaliteit
Templates NCV + NEV ACADEMY Instagram + Website (2)

De Nationale Conferentie Vitaliteit staat voor de deur en we kunnen niet wachten om enkele hoogtepunten van het programma met u te delen! Dit jaar belooft een rijke mix van inspirerende lezingen, interactieve workshops en boeiende discussies, allemaal gericht op het versterken van vitaliteit en welzijn in Nederland.

  1. Keynote Sprekers: Maak kennis met vooraanstaande sprekers uit diverse vakgebieden, variërend van gezondheid en welzijn tot wetenschap en bedrijfsleven. Ontdek hun perspectieven, unieke inzichten en strategieën om een gezonder en vitaler leven te leiden.
  2. Interactieve Workshops: Neem deel aan praktische workshops waarin u hands-on ervaring kunt opdoen op het gebied van HR Analytics, Interventies en Organisatieverandering. Leer hoe u deze praktijken kunt integreren in uw dagelijks werk voor blijvende positieve veranderingen.
  3. Paneldiscussies: Word deel van boeiende discussies over actuele onderwerpen zoals welzijn op de werkplek, de rol van technologie in gezondheid en de impact van fysieke activiteit op mentale veerkracht. Krijg inzicht van experts en deel uw eigen perspectieven.
  4. Netwerkmogelijkheden: Maak gebruik van uitgebreide netwerksessies om te verbinden met gelijkgestemde individuen, professionals en leiders op het gebied van vitaliteit en gezondheid. Ontnoet bedrijven die interesse hebben in het thema en ontdek samenwerkingskansen en deel uw passie voor welzijn.
  5. Inspiratie en Motivatie: Laat u inspireren door persoonlijke verhalen van individuen die hun welzijnsreis hebben getransformeerd. Leer hoe zij obstakels hebben overwonnen en positieve gewoonten hebben ontwikkeld om een betekenisvol en vitaal leven te leiden.

Bereid u voor op een onvergetelijke ervaring die uw kijk op vitaliteit zal veranderen. Schrijf u vandaag nog in voor de Nationale Conferentie Vitaliteit en maak deel uit van deze opwindende reis op 27 november 2023.

Lees andere artikelen

Waarom we alleen samen echt impact kunnen maken op vitaliteit

Vitaliteit is een begrip dat de laatste jaren steeds meer aandacht heeft gekregen in onze samenleving. Het gaat niet alleen …

Lees meer

AFAS: Beste werkgever van het jaar met een visie op vitaliteit

In een tijd waarin werk en gezondheid steeds meer met elkaar verweven raken, is het cruciaal voor organisaties om te …

Lees meer