Leer van leiderschap in leren: Sandra Goettsch's inzichten als HR Directrice
16

Beste Lezers,

Hoe houdt u een cultuur van leren en ontwikkeling levend in een steeds veranderende wereld? Deze vraag wordt beantwoord door niemand minder dan Sandra Goettsch, een inspirerende leider en HR Directrice van de Nyenrode Business University, die haar ervaring deelt op de Nationale Conferentie Vitaliteit.

Waarom Sandra Goettsch bijzonder is: Sandra Goettsch geeft vanuit haar rol als HR leiding aan de Nyenrode Business Universiteit met een focus op voortdurende groei en ontwikkeling. Ze begrijpt de kracht van een lerende omgeving en de impact ervan op individuen en organisaties.

Wat u kunt verwachten: Sandra Goettsch zal tijdens haar sessie inzichten delen over hoe ze een cultuur van leren heeft gecreëerd en onderhouden. U zult leren hoe u leiderschap kunt tonen in het bevorderen van leren, groei en innovatie binnen uw eigen organisatie.

Waarom u niet mag missen: Deze sessie is een unieke kans om te leren van iemand die met succes een cultuur van leren heeft geïntegreerd in een academische omgeving. De ervaringen van Sandra Goettsch zullen u helpen om stappen te zetten om een vergelijkbare cultuur te cultiveren en uw organisatie naar nieuwe hoogten te brengen.

Wacht niet langer en schrijf u vandaag nog in voor de Nationale Conferentie Vitaliteit. Leer van Sandra Goettsch en ontdek hoe u een cultuur van leren kunt koesteren en uw organisatie kunt transformeren!

Lees andere artikelen

Waarom we alleen samen echt impact kunnen maken op vitaliteit

Vitaliteit is een begrip dat de laatste jaren steeds meer aandacht heeft gekregen in onze samenleving. Het gaat niet alleen …

Lees meer

AFAS: Beste werkgever van het jaar met een visie op vitaliteit

In een tijd waarin werk en gezondheid steeds meer met elkaar verweven raken, is het cruciaal voor organisaties om te …

Lees meer