LifeCheck: Uw Partner voor Vitaliteit en Welzijn op de Nationale Conferentie Vitaliteit
1

De Nationale Conferentie Vitaliteit is verheugd om LifeCheck als officiële partner te verwelkomen. LifeCheck biedt werknemers een anonieme, veilige, en laagdrempelige toegang tot online diensten die gerelateerd zijn aan zowel fysieke als mentale gezondheid. Hun unieke benadering van vroegtijdig advies en ondersteuning maakt hen een ideale partner voor onze conferentie, waar we de nieuwste inzichten en oplossingen op het gebied van vitaliteit willen presenteren.

Wie is LifeCheck?

LifeCheck stelt werknemers in staat om hun zorgen, twijfels, of klachten al in een vroeg stadium te bespreken, ongeacht hoe klein deze zorgen soms lijken. Het platform biedt toegang tot een team van professionele artsen, coaches, voedingsdeskundigen, budgethulp en vertrouwenspersonen, die een luisterend oor bieden en passend advies geven om de situatie te verbeteren. Het is nooit te vroeg voor vertrouwd advies, en LifeCheck gelooft sterk in deze benadering.

Het Gedachtegoed van LifeCheck

Te vaak lopen mensen om verschillende redenen te lang rond met twijfels, zorgen of klachten. Dit kan leiden tot verminderde productiviteit en frequenter verzuim op de werkvloer. LifeCheck’s benadering is gericht op het verminderen van dit verzuim door werknemers laagdrempelig en vroegtijdig toegang te bieden tot advies en ondersteuning. Werkgevers en leidinggevenden kunnen werknemers verwijzen naar LifeCheck, waar ze toegang hebben tot verschillende services op het gebied van zowel fysiek als mentaal welzijn, vitaliteit en levensstijl.

Wat Maakt LifeCheck Uniek?

LifeCheck onderscheidt zich door het enige platform in Nederland te zijn waar medewerkers terecht kunnen voor al hun vragen over fysiek en mentaal welzijn, vitaliteit en levensstijl. De toegang is volledig anoniem en zonder wachttijden. Dankzij een samenwerking met Teladoc Health, een gespecialiseerd bedrijf in online zorg, voorziet LifeCheck medewerkers van deskundig advies. Bovendien neemt LifeCheck de activatie van medewerkers volledig uit handen en bieden ze het hele jaar door een uitgebreide contentkalender over vitaliteit, fysiek en mentaal welzijn.

Hoewel LifeCheck relatief nieuw is in Nederland, hebben vergelijkbare initiatieven in het buitenland al aanzienlijke reducties in verzuim laten zien, tot wel 30%. Dit bewijst dat hun aanpak werkt en een waardevolle aanvulling is op het streven naar vitaliteit op de werkvloer.

Waarom LifeCheck als Partner voor de Conferentie?

Wij hebben LifeCheck als partner gekozen voor de Nationale Conferentie Vitaliteit om verschillende redenen. Hun focus op het bieden van anonieme, veilige en laagdrempelige toegang tot online diensten die gerelateerd zijn aan fysieke en mentale gezondheid sluit naadloos aan bij ons streven om de vitaliteit en het welzijn van werknemers te bevorderen.

Het gedachtegoed van LifeCheck, namelijk dat het nooit te vroeg is voor vertrouwd advies, resoneert sterk met ons streven om te voorkomen dat werknemers te lang met zorgen en klachten blijven rondlopen, wat kan leiden tot verzuim en verminderde productiviteit.

Daarnaast is LifeCheck uniek in Nederland als het enige platform dat werknemers volledig anoniem en zonder wachttijden toegang biedt tot deskundig advies over vitaliteit en levensstijl. Hun samenwerking met Teladoc Health en de bewezen reductie van verzuim in vergelijkbare buitenlandse initiatieven maken LifeCheck een ideale partner voor onze conferentie, waar we de nieuwste inzichten en oplossingen op het gebied van vitaliteit willen presenteren.

De Nationale Conferentie Vitaliteit is ervan overtuigd dat LifeCheck een waardevolle bijdrage zal leveren aan het bevorderen van de vitaliteit en het welzijn van werknemers in Nederland. Samen streven we naar een gezondere en productievere werkomgeving voor iedereen.

Koop nu je tickets en ontmoet LifeCheck tijdens de Nationale Conferentie Vitaliteit!

Lees andere artikelen

Ontketen je vitaliteit op de Nationale Conferentie Vitaliteit – Nog slechts enkele dagen te gaan!

De spanning stijgt en de energie borrelt in de lucht, want de langverwachte Nationale Conferentie Vitaliteit staat voor de deur! …

Lees meer

Creëer een vitale organisatie: Verdiepende informatie over de workshops

De Nationale Conferentie Vitaliteit staat voor de deur! Tijdens deze conferentie worden vier boeiende workshops aangeboden door ervaren experts op …

Lees meer