Skip to main content

NEV Talk: Hoe vitaal ben jij?

NEV Talks zijn onze versie van TED Talks, waarbij experts vanuit hun expertise, ervaring of onderzoek hun visie op een vitaler Nederland uiteenzetten. De ene keer bomvol nieuwe inspiratie, een andere keer weer luchtig en vol met humor. Alle NEV talks geven antwoord op de vraag: Wat is jouw idee voor een vitaler Nederland?

Vandaag geven Bas Snippert en Daniël Krikke een NEV Talk over een laagdrempelig maar krachtig model waarmee vitaliteit inzichtelijk wordt: de Zeven Pijlers voor Vitaliteit. De Zeven Pijlers vormen samen een integrale aanpak die helpen om de biologische, psychologische en sociale aspecten van jouw vitaliteit beter te begrijpen, in balans te brengen en te versterken. Voor jezelf maar ook voor je team of zelfs je hele organisatie.

Voor deze NEV Talk ontvang je een handige handout waar je jouw Zeven Pijlers op kan scoren en balanceren. Daarnaast zullen Bas en Daniël bij elke pijler tips geven die je kan inzetten tijdens je werkdag. Als bonus ontvang je vooraf aan deze dag ook gratis het eerste hoofdstuk van het boek De Vitaliteitrevolutie, waarin Bas en Daniël de theorie en praktijk van de Zeven Pijlers introduceren.

Duur: 30 minuten
Door: Bas Snippert & Daniël Krikke, vitaliteitexperts

Deel het event

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Interviews met sprekers

Initiatiefnemer van de conferentie Daniel Krikke interviewde een aantal van onze sprekers en vroeg hen een tipje van de sluier op te lichten over hun talk. Lees de interviews hier.

Interview Nienke Wijnants

Interview Damiaan Denys

Interview Kilian Wawoe

Bekijk het programma

Wil je meer vitaliserende keynotes volgen? Nieuwsgierig naar de rest van het programma? Klik op de knop om naar het programma te gaan:

Mail

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe programma onderdelen, insights en de nieuwste innovaties.

Name*
Consent*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.