Skip to main content
Guus Heezen

NEV Talk: Krijg af wat er écht toe doet

Guus Heezen is productiviteit trainer & coach. Heezen helpt bedrijven om af te krijgen wat er écht toe doet. In zijn masterclasses en trainingen worden deelnemers meegenomen in zijn visie om te kiezen voor minder. Minder afleiding & minder taken. Met als resultaat méér impact, méér voldoening en méér plezier op het werk.

In deze NEV-talk gaat Guus in op de continu grotere wordende stroom aan afleiding. Social media, chats, e-mails, nieuwsberichten. Het leidt ons af van ons werk en zorgt ervoor dat we uitgeput thuis komen. Geleefd door de waan van de dag. Onze hersenen krijgen geen rust en we zijn de focus op wat er werkelijk toe doe verloren. Het is de vraag of deze manier van werken ons gaat brengen waar we willen zijn. Guus denkt persoonlijk van niet. Daarom pleit hij in deze talk om het tij te keren. Het is tijd om afleiding van de werkvloer te verbannen.

In zijn NEV talk neemt Guus je mee in zijn visie op een beter werkveld zonder afleiding. Een half uur vol humor, bijdehante wijsheid en concrete tips waarmee je jouw 1ste kleine stap zet richting méér energie en impact.

Deel het event

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Interviews met sprekers

Initiatiefnemer van de conferentie Daniel Krikke interviewde een aantal van onze sprekers en vroeg hen een tipje van de sluier op te lichten over hun talk. Lees de interviews hier.

Interview Nienke Wijnants

Interview Damiaan Denys

Interview Kilian Wawoe

Bekijk het programma

Wil je meer vitaliserende keynotes volgen? Nieuwsgierig naar de rest van het programma? Klik op de knop om naar het programma te gaan:

Mail

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe programma onderdelen, insights en de nieuwste innovaties.

Name*
Consent*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.