Skip to main content
Lienke de jong

Ontketen het ochtendmens in jezelf

Lienke de Jong schreef het bekende boek Dear Good Morning en ze hielp al duizenden Nederlanders de stap te zetten naar positieve ochtendroutines.

Wil je meer energie, minder geleefd worden en alles uit het leven halen? Begin dan bij het begin: je ochtendroutine! Elke dag heb je opnieuw de kans op een fitte, energieke en succesvolle start.

Om dat te bereiken ontwikkelde Lienke de Jong met haar boek en online platform Dear Good Morning dé succesformule voor ochtendroutines. Haar methode helpt mensen om het verschil maken tussen een leven in de sluimermodus en een leven dat bruist van de energie.

Lienke de Jong hielp al duizenden Nederlanders de stap te zetten naar positieve ochtendroutines en tijdens deze workshop laat ze ook jou ervaren hoe je de ochtend omtovert tot een bron van energie, geluk en succes. Naast het delen van haar Dear Good Morning formule begeleidt Lienke een live workout die je direct nieuwe energie geeft. Zo kun je dankzij Lienke op de maandag na deze conferentie direct de eerste stappen zetten om het ochtendmens in jezelf te ontketenen!

Een workshop waarin je lekker actief bezig gaat en nieuwe inspiratie op doet om je ochtendroutine te revitaliseren!

Duur: 60 minuten
Door: Lienke de Jong, Ondernemer en ochtend gek

 

Deel het event

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Bespaar €100,- op uw ticket

Early bird tickets zijn tot uiterlijk 1 oktober beschikbaar.

Early bird tickets nu beschikbaar

Early Bird tickets zijn beschikbaar. Wees snel want de kaarten zijn bijna uitverkocht!

Interviews met sprekers

Initiatiefnemer van de conferentie Daniel Krikke interviewde een aantal van onze sprekers en vroeg hen een tipje van de sluier op te lichten over hun talk. Lees de interviews hier.

Interview Damiaan Denys

Interview Kilian Wawoe

Bekijk het programma

Wil je meer vitaliserende keynotes volgen? Nieuwsgierig naar de rest van het programma? Klik op de knop om naar het programma te gaan:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Early bird tickets zijn niet meer beschikbaar.

Koop snel een Early Bird ticket voor 1 oktober 2021 en bespaar € 100,-

Mail

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe programma onderdelen, insights en de nieuwste innovaties.

Name*
Consent*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.