Ontketen je vitaliteit op de Nationale Conferentie Vitaliteit - Nog slechts enkele dagen te gaan!
hypen_ig

De spanning stijgt en de energie borrelt in de lucht, want de langverwachte Nationale Conferentie Vitaliteit staat voor de deur! Over slechts een paar dagen komen we samen om de kracht van vitaliteit te omarmen en te ontdekken hoe we onze welzijn naar ongekende hoogten kunnen tillen. Dit is hét evenement waar je al die tijd op hebt gewacht, dus maak je klaar om je vitaliteit te laten ontploffen!

Een line-up om U tegen te zeggen

Onze sprekers zijn niet zomaar mensen; het zijn pioniers, experts en visionairs die de wereld van vitaliteit transformeren. Laat me je meenemen op een korte reis door de indrukwekkende line-up van sprekers die je op de Nationale Conferentie te wachten staat:

  1. Christiaan Vinkers: Een briljante geest in de psychiatrie, Vinkers deelt zijn inzichten over de connectie tussen geestelijke gezondheid en vitaliteit. Zijn passie en deskundigheid zullen je inspireren om zorg te dragen voor je mentale welzijn.
  2. Thijs Launspach: Als dé expert op het gebied van stress en burn-out, zal Launspach je voorzien van waardevolle tools om stress te beheersen en een gebalanceerd leven te leiden.
  3. Britt Breure: Als HR Directrice van AFAS neemt Britt je mee in het lage verzuim van AFAS en de redenen hiervoor.
  4. Sandra Goettsch: Een visionair op het gebied van bedrijfsgezondheid, Goettsch deelt haar inzichten over het creëren van een gezonde werkomgeving en het bevorderen van vitaliteit op de werkplek.
  5. Tinka van Vuuren: Als hoogleraar Vitaliteitsmanagement biedt Van Vuuren inzichten in het bevorderen van vitaliteit binnen organisaties en hoe dit de prestaties positief beïnvloedt.
  6. Annet de Lange: Met haar expertise in duurzame inzetbaarheid, deelt De Lange inzichten over hoe we ons potentieel kunnen maximaliseren en langdurig actief kunnen blijven in ons werk.
  7. Arnold Bakker: Als professor in de arbeids- en organisatiepsychologie, brengt Bakker zijn kennis naar voren om de relatie tussen werkplezier en vitaliteit te benadrukken.
  8. Bas Snippert: Als ervaren coach en motivator, zal Snippert je inspireren om je eigen vitaliteitsreis vorm te geven en vol energie het leven tegemoet te treden.

 

Nog slechts een paar dagen – Bereid je voor op de Vitaliteitsrevolutie!

De spanning is voelbaar, de anticipatie is hoog en de inspiratie zal grenzeloos zijn. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring op de Nationale Conferentie Vitaliteit. Mis het niet! Nog slechts een paar dagen te gaan voordat we samen de kracht van vitaliteit ontdekken en omarmen.

Schrijf je nu in en maak je klaar voor een dag vol inzichten, inspiratie en actie. De vitaliteitsrevolutie begint hier!

Lees andere artikelen

Creëer een vitale organisatie: Verdiepende informatie over de workshops

De Nationale Conferentie Vitaliteit staat voor de deur! Tijdens deze conferentie worden vier boeiende workshops aangeboden door ervaren experts op …

Lees meer

De Nationale Conferentie Vitaliteit: Een Platform voor Kennisuitwisseling en Innovatie in HR

Introductie De Nationale Conferentie Vitaliteit, een jaarlijks hoogtepunt voor HR-professionals uit verschillende sectoren, opent dit jaar opnieuw haar deuren. Deze …

Lees meer