Skip to main content

Organisaties zijn verantwoordelijk voor de gezondheid en vitaliteit van hun mensen

Organisaties zijn verantwoordelijk voor de gezondheid en vitaliteit van hun mensen.

Dat is de stelling voor deze discussie. Het is een heet hangijzer: een veelbesproken vraag in organisaties en steevast een discussiepunt tussen HR, leidinggevenden en teams over waar verantwoordelijkheid ligt als het gaat om gezond en vitaal werken.

Vandaag bestaat het panel uit daggast Saskia Epping (Young Capital), keynote spreker Arnold Bakker (Erasmus Universiteit) en initatiefnemer van de conferentie Daniel Krikke (Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit).

Verwacht scherpe standpunten, verhelderende dialogen en laat jouw eigen perspectief verder verfijnen. Tijdens de paneldiscussie kun jij ter plekke je reactie en/of vraag en/of opmerking delen.

Duur: 60 minuten
Door: Saskia Epping, Health Advisor Young Capital en professor Arnold Bakker, Erasmus Universiteit.

Deel het event

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Interviews met sprekers

Initiatiefnemer van de conferentie Daniel Krikke interviewde een aantal van onze sprekers en vroeg hen een tipje van de sluier op te lichten over hun talk. Lees de interviews hier.

Interview Nienke Wijnants

Interview Damiaan Denys

Interview Kilian Wawoe

Bekijk het programma

Wil je meer vitaliserende keynotes volgen? Nieuwsgierig naar de rest van het programma? Klik op de knop om naar het programma te gaan:

Mail

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe programma onderdelen, insights en de nieuwste innovaties.

Name*
Consent*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.