Parallelsessie #2: Happiness Officer: Flauwekul of Serieus werk?

Een HR functie zonder laptop.

Iris Beeren & Anna van der Heide

Wie zijn Iris Beeren & Anne van der Heide?
Anne van der Heide en Iris Beeren zijn beide happiness officer bij Bizzomate, een IT-consultancy organisatie. Samen optimaliseren zij het welzijn van de medewerkers en daarnaast dagen zij de collega’s uit optimaal te groeien, zowel persoonlijk als professioneel. Anne is naast happiness officer ook onderdeel van het partner team en neemt 20+ jaar ervaring uit de praktijk binnen zowel grote als kleine organisaties met zich mee. Iris heeft juist een wetenschappelijke achtergrond in de organisatiepsychologie en brengt theoretische kennis met zich mee. Samen zijn zij yin en yang en vormen het team happiness.

Wat is er bijzonder aan dit programma onderdeel? 
Happiness officers zijn een relatief nieuw begrip in de wereld van HR. Maar wat is nou de toegevoegde waarde van deze functie? Hebben ze überhaupt wel bestaansrecht? Anne en Iris zijn van mening dat happiness officers onmisbaar zijn anno 2022. Werkgeluk voeren zij door op drie niveaus; plezier, voldoening en zingeving. Zij gaan dus verder dan een gezellige vrijmibo en een tafelvoetbal toernooi. Maar wat komt er dan nog meer bij kijken? Anne en Iris nemen je graag mee in hun visie en één van hun best practices die alle lagen van werkgeluk benadrukt; het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wat kun jij leren van dit programma onderdeel? 

In deze keynote leer je dat écht aandacht hebben voor de mens veel meer oplevert dan dat het kost. Anne en Iris nemen je graag mee in de belangrijkste KPI’s van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Goed doen voor anderen geeft zoveel meer terug!

Bekijk andere programma onderdelen

Afsluiting

Wie zijn Bas, Daniel & Thijs? Daniel Krikke is initiatiefnemer en organisatiespecialist bij het NEV, Thijs Launspach psycholoog, schrijver en co-host van het NCV samen

Lees verder