Parallelsessie #5: Systemisch denken, innovatiever samenwerken.

Wie is Casimir Morreau?
Casimir Morreau, heeft een achtergrond in Interactive Design (HKU) en volgde daarnaast opleidingen aan innovatieve instellingen als Hyper Island en Kaospilots. Hij is een expert op het gebied van faciliteren van workshops, creatieve sessies en het coachen van startups en entrepreneurs op het gebied van innovatie, strategie, en bedrijfscultuur. Hij is tevens Systeem- & Leiderschapscoach en geeft les aan de Hogeschool van Amsterdam als docent Merkstrategie & Leiderschap.

Wat is er bijzonder aan dit programma onderdeel?
Casimir heeft jarenlange ervaring in het faciliteren van effectieve sessies, of het nu gaat over samenwerking, strategie of innovatie. Daarom kan Casimir als geen ander overbrengen hoe menselijke systemen optimaal leren functioneren en wat je kan doen om zowel online als offline effectief het volledige potentieel van je mensen te benutten.

Wat kun jij leren van dit programma onderdeel?
In dit onderdeel krijg je een directe ervaring met nieuwe manieren van samenwerken, leer je systemisch te kijken naar groepsprocessen en krijg je hele concrete handvatten mee om jouw bijeenkomsten – online en offline – vitaler, leuker en succesvoller te maken.

Koop een ticket

Bekijk andere programma onderdelen

Marcel Tol - Baken5

Parallelsessie #3: CapaFiteit

Wie is Marcel Tol? Marcel Tol is directeur van Baken 5 Risicobeheersers B.V. in Purmerend. Hij is bedrijfskundige, waarbij hij bedrijven begeleid/ondersteunt/adviseert in strategische en

Lees verder

Curatie, preventie amplitie

Wie is Wilmar Schaufeli? Prof. dr. Wilmar Schaufeli is emeritus hoogleraar Arbeids- en Organisatiepsychologie in Utrecht en Leuven (België) en heeft een eigen organisatieadviespraktijk (www.3ihc.nl).

Lees verder