Parallelsessie #5: Systemisch denken, innovatiever samenwerken.

Vitale effectiviteit.

Wie is Casimir Morreau?
Casimir Morreau, heeft een achtergrond in Interactive Design (HKU) en volgde daarnaast opleidingen aan innovatieve instellingen als Hyper Island en Kaospilots. Hij is een expert op het gebied van faciliteren van workshops, creatieve sessies en het coachen van startups en entrepreneurs op het gebied van innovatie, strategie, en bedrijfscultuur. Hij is tevens Systeem- & Leiderschapscoach en geeft les aan de Hogeschool van Amsterdam als docent Merkstrategie & Leiderschap.

Wat is er bijzonder aan dit programma onderdeel?
Casimir heeft jarenlange ervaring in het faciliteren van effectieve sessies, of het nu gaat over samenwerking, strategie of innovatie. Daarom kan Casimir als geen ander overbrengen hoe menselijke systemen optimaal leren functioneren en wat je kan doen om zowel online als offline effectief het volledige potentieel van je mensen te benutten.

Wat kun jij leren van dit programma onderdeel?
In dit onderdeel krijg je een directe ervaring met nieuwe manieren van samenwerken, leer je systemisch te kijken naar groepsprocessen en krijg je hele concrete handvatten mee om jouw bijeenkomsten – online en offline – vitaler, leuker en succesvoller te maken.

Bekijk andere programma onderdelen

Je bent al genoeg.

Wie is Thijs Launspach? Thijs Launspach is psycholoog, bestsellerauteur en (TEDx-)spreker. Hij heeft verschillende boeken geschreven over stressmanagement (Werk kan ook uit, 2020) burn-out (Fokking

Lees verder