Dominique Hermans
Chief Executive Northern Europe
Randstad
dominique

De wereld van werk is constant in beweging. Tegenwoordig denken mensen heel anders over werk en carrière dan voorgaande generaties. Hierdoor is de behoefte aan flexibele oplossingen voor werk en werken enorm toegenomen. De markt voor hr-dienstverlening blijft hierdoor sterk groeien. Randstad is een pionier in deze dienstverlening. Wij zijn dé grootste hr-dienstverlener in de wereld. Het is onze missie om de wereld van werk te ontwikkelen voor iedereen die met werk te maken heeft.

Wij van Randstad realiseren ons als geen ander dat werk belangrijk is in het leven van een mens. Aan de andere kant vormen werknemers de belangrijkste waarde in een organisatie. Randstad brengt, al 60 jaar, wereldwijd kandidaat en organisatie bijeen. Dit begon in 1960, toen Randstad oprichter Frits Goldschmeding zijn allereerste uitzendkracht achter op de fiets naar haar nieuwe werk bracht, zodat ze haar nieuwe werkplaats wist te vinden én op tijd zou komen. Vanuit deze instelling laten wij medewerker en organisatie floreren. Want dat vinden wij belangrijk: het beste naar boven halen in alle partijen.

Ik ben er trots op dat we een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt spelen. Hierdoor kunnen we mensen helpen een passende baan te vinden en bedrijven helpen hun doelstellingen te realiseren.

Bekijk andere sprekers

Koop een ticket en leer van de kennis uit dit programma onderdeel.