Skip to main content

Van bevlogenheid tot baanboetseren – Innovatie met positieve organisatiepsychologie

Professor Arnold Bakker (Erasmus Universiteit) staat wereldwijd bekend als vooraanstaand organisatiepsycholoog, is een van de drijvende krachten achter het veelgebruikte Job Demands-Resources Model en staat sinds 2014 onafgebroken in de lijst van “The world’s most influential scientific minds” van Thomson Reuters.

In deze keynote neemt Arnold Bakker ons mee door zijn werk op het gebied van arbeid- en organisatiepsychologie. Hoe zorgen we dat mensen energie kunnen én willen steken in optimale prestaties? En hoe kan dat op een duurzame manier?

Leer van de absolute autoriteit op dit gebied hoe werkbeleving en prestaties van werknemers beïnvloed worden door hun dagelijkse werk gedragingen, en waarom aandacht voor job crafting en playful work design zo belangrijk is. Na deze keynote ben je ervan overtuigd: Je bent niet overgeleverd aan hoe je baan nu is, want je kunt veel meer vormgeven aan je werk dan je denkt!

Arnold Bakker (1964) is hoogleraar Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, en (distinguished) visiting professor aan de University of Zagreb, de University of Johannesburg, en North-West University. Bakker was jarenlang president van de European Association of Work and Organizational Psychology. Bakker heeft belangrijke vernieuwingen bijgedragen in de wetenschap en is de meest geciteerde sociaal-wetenschapper van Nederland, en hij staat sinds 2014 onafgebroken in de lijst van “The world’s most influential scientific minds” (Thomson Reuters). 

Een interactieve keynote vol met praktische tips. Ontdek, leer en stel je vragen aan Arnold over de nieuwste manieren om te baanboetseren.

Duur: 60 minuten
Door: Arnold Bakker, Arbeids- en organisatiepsycholoog, Erasmus Universiteit Rotterdam

 

Deel het event

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Interviews met sprekers

Initiatiefnemer van de conferentie Daniel Krikke interviewde een aantal van onze sprekers en vroeg hen een tipje van de sluier op te lichten over hun talk. Lees de interviews hier.

Interview Nienke Wijnants

Interview Damiaan Denys

Interview Kilian Wawoe

Bekijk het programma

Wil je meer vitaliserende keynotes volgen? Nieuwsgierig naar de rest van het programma? Klik op de knop om naar het programma te gaan:

Mail

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe programma onderdelen, insights en de nieuwste innovaties.

Name*
Consent*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.