Waarom Thijs Launspach opnieuw is uitgenodigd voor de Nationale Conferentie Vitaliteit
Waarom Thijs Launspach opnieuw is uitgenodigd voor de Nationale Conferentie…

Op 27 november 2023 zal de Nationale Conferentie Vitaliteit weer plaatsvinden in Nederland, en een van de meest opvallende namen op de sprekerslijst is opnieuw die van auteur en psycholoog Thijs Launspach.

Het is geen verrassing dat Thijs Launspach opnieuw is uitgenodigd, gezien zijn invloedrijke rol in eerdere conferenties en zijn blijvende bijdrage aan het bevorderen van welzijn en veerkracht in onze samenleving.

Er zijn verschillende redenen waarom Thijs Launspach opnieuw is uitgenodigd als spreker voor de Nationale Conferentie Vitaliteit:

  1. Expertise in mentale gezondheid: Thijs Launspach staat bekend om zijn expertise op het gebied van mentale gezondheid, stress en burn-out. Zijn boeken en lezingen hebben een enorme impact gehad op mensen die worstelen met psychische Door zijn kennis en inzicht te delen, helpt hij individuen en organisaties om veerkrachtiger en vitaler te worden.
  2. Relevantie voor de huidige tijd: In een tijdperk waarin mentaal welzijn en veerkracht meer aandacht krijgen dan ooit tevoren, zijn Thijs Launspach’s ideeën en benaderingen essentieel. De COVID-19-pandemie heeft veel mensen geconfronteerd met nieuwe uitdagingen en Als een expert die de vinger aan de pols houdt, kan hij waardevolle inzichten bieden over hoe we kunnen omgaan met de veranderingen en onzekerheden in onze wereld.
  3. Holistische benadering van vitaliteit: Thijs Launspach benadrukt in zijn werk het belang van een holistische benadering van Hij erkent dat fysieke gezondheid, mentaal welzijn en sociaal welbevinden nauw met elkaar verbonden zijn. Zijn inzichten zullen daarom niet alleen individuen helpen, maar ook organisaties en beleidsmakers bij het ontwikkelen van strategieën die de vitaliteit op alle niveaus bevorderen.
  4. Inspiratiebron voor anderen: Thijs Launspach is niet alleen een expert op zijn vakgebied, maar ook een inspirerende spreker. Zijn presentaties zijn doorspekt met praktische tips en concrete voorbeelden, waardoor zijn boodschap gemakkelijk toegankelijk is voor een breed publiek. Dit maakt hem een geliefde spreker die mensen aanzet tot actie en positieve verandering.
  5. Verbinding met diverse doelgroepen: Door zijn toegankelijke stijl en de diversiteit van onderwerpen die hij behandelt, weet Thijs Launspach verschillende doelgroepen aan te spreken. Zijn werk is relevant voor professionals uit de gezondheidszorg, het bedrijfsleven, het onderwijs en het maatschappelijk middenveld. Hierdoor kan hij een breed scala aan belanghebbenden inspireren om gezamenlijk te werken aan het bevorderen van vitaliteit.

 

Het is duidelijk dat Thijs Launspach een belangrijke rol blijft spelen in het bevorderen van vitaliteit en welzijn in Nederland. Zijn uitnodiging voor de Nationale Conferentie Vitaliteit getuigt van de erkenning van zijn inzet en bijdrage aan het welzijnsdomein. Als deelnemers aan de conferentie kijken we uit naar zijn nieuwste inzichten en hopen we dat zijn inspirerende woorden en praktische adviezen ons zullen helpen om veerkrachtiger te worden in een steeds veranderende wereld.

Benieuwd naar de key-note van Thijs dit jaar op de conferentie? Haal hier je tickets!

Lees andere artikelen

Waarom we alleen samen echt impact kunnen maken op vitaliteit

Vitaliteit is een begrip dat de laatste jaren steeds meer aandacht heeft gekregen in onze samenleving. Het gaat niet alleen …

Lees meer

AFAS: Beste werkgever van het jaar met een visie op vitaliteit

In een tijd waarin werk en gezondheid steeds meer met elkaar verweven raken, is het cruciaal voor organisaties om te …

Lees meer